Management assistent

Voor het Landelijk Steunpunt Extremisme (onderdeel van Fier) zijn we op zoek naar een zorgvuldige Management assistent voor 32-36 uur per week.

Over het Landelijk Steunpunt Extremisme

Het Landelijk Steunpunt Extremisme (LSE) is gespecialiseerd in begeleiding, hulpverlening en advisering aan families en professionals die geconfronteerd worden met radicalisering en extremisme. Het LSE biedt zorg vanuit een multidisciplinair en multicultureel team dat bestaat uit ervaren en bevlogen professionals met uiteenlopende ervaring op het terrein van radicalisering, jeugdzorg, interculturele hulpverleningen levensbeschouwing. Het LSE is een landelijk werkend team. Het LSE is onderdeel van Fier; een landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

De functie

Je bent management assistent voor 32-36 uur per week bij het LSE. De nadruk van jouw functie ligt bij het verwerken van gegevens in User, bij het genereren van relevante rapportages en het proactief delen van sturingsinformatie. Ook houd je je bezig met het opstellen van brieven en e-mails en ondersteun je collega’s bij allerhande administratieve taken. Je bent bedreven in het werken met MS Office en het elektronische cliënten dossier USER.

Je komt terecht in een werkomgeving die continu in beweging is en die jou uitdaagt om flexibel en proactief te zijn. Zowel bij het LSE als bij Fier werken we holistisch en investeren in alle levensgebieden van onze cliënten; van gezondheid tot sociale contacten en familie. We leggen het accent voor hen het liefst zo veel mogelijk op de toekomst, op ambities en dromen.

Wie zoeken wij?

Je bent een daadkrachtige en resultaatgerichte medewerker met minimaal MBO+ niveau. Je bent in staat zelfstandig te werken en je werkt zeer secuur en geordend. Je bent proactief en communicatief vaardig. In stressvolle situaties handel je slagvaardig en ben je in staat op een creatieve wijze naar oplossingen te zoeken. Je werkt verbindend en weet structuur aan te brengen. Het is een pré als je affiniteit of ervaring hebt met het thema en onze doelgroepen.

Wat bieden wij?

We bieden in eerste instantie een jaarcontract met de intentie om te verlengen voor langere tijd. Het LSE en Fier hebben een uitgebreid intern- en extern scholingsprogramma en elke medewerker beschikt over een persoonlijk opleidingsbudget. De standplaats is het kantoor van het LSE in de buurt van Utrecht.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Sociaal Werk. Afhankelijk van werkervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 7 (min. €2.614,- en max. €3.581,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie bel je met Imke op telefoonnummer: 088-208 00 80. Meer weten over het LSE? Kijk op: www.hetlse.nl. Meer weten over Fier Kijk dan op: www.fier.nl/over-fier of lees het Fier magazine: www.fier.nl/fiermagazine.

Solliciteren

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteren kan tot en met 31 mei 2022 door te klikken op de sollicitatiebutton. We hanteren een actief referentiebeleid. Vermeld op je CV daarom minimaal twee referenties die we kunnen benaderen. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) en een pre-employment onderzoek.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.